FAQ


Wat is een WebApp?

Een WebApp is een HTML5-based, responsive website. De content is bereikbaar via een url (website) en de zichtbare informatie en afbeeldingen schalen automatisch en optimaal naar gelang het gebruikte device. Zowel landscape- als portraitmodus is te gebruiken.

Met welke devices is de WebApp compatibel?

Met smartphone, tablet en PC/Mac.

Is de WebApp beschikbaar in de stores (AppStore, GooglePlay)?

Ja, de WebApp is tevens beschikbaar in de AppStore (voor iPhone & iPad) en GooglePlay (android smartphone & tablet). Ga naar 1 van de 2 stores en zoek op "NVVH". Of gebruik de directe link:

De afbeeldingen in de stores betreffen afbeeldingen van editie CD2016! Echter, bij elke nieuwe editie wordt de correcte inhoud ingeladen.

Kan ik een eigen programma aanmaken?

Ja, U kunt een programma-item toevoegen aan Favorieten door op het sterretje te klikken voor een titel van een programmatitel/abstracttitel. Indien u programma-items heeft toegevoegd aan Favorieten, dan vindt u deze terug bij Menu>Programma>Favorieten.

U kunt kiezen uit single-device en multi-device usage.

  • Singe-device usage
    U gebruikt 1 device (bijv. 1 smartphone). U hoeft zich niet te registreren.

  • Multi-device usage
    U gebruikt meerdere devices. U dient zich per congres eenmallg te registereren (via deze link) en vervolgens kunt u met meerdere devcies inloggen. Uw Favorieten worden naar met al uw devices gesynchroniseert.

Bij slechte Wifi, wordt de content traag ingeladen. Wat kan ik doen?

Schakel over naar 4G/3G (Wifi uitzetten). Een slechte Wifi-verbinding is trager dan 3G.