S24 Surgeons of the Caribbean


Y.A. Casseres, A.R. van Kanten, D.R. Nellensteijn

Voorzitter(s): dr. D.M. Scharn, voorzitter congrescommissie NVvH / vaatchirurg, Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem & dr. I. Dawson, vaatchirurg, IJsselland ziekenhuis, Capelle aan den IJssel

Vrijdag 25 mei 2018

10:00 - 11:00u in Brabantzaal

Categorieën: Symposia (S-sessie)

Parallel sessie: S24 Surgeons of the Caribbean


Het thema 'Grenzen@Surgery' biedt dé perfecte gelegenheid om ook onze NVvH-leden die in het Caraïbisch gebied (Antillen en Suriname) werken een podium te geven. Op deze manier kunnen zij ons inzicht geven in de pathologie die zij daar tegenkomen en de wijze waarop deze behandeld wordt. Zaken die typerend zijn voor de regio en een eigen, specifieke aanpak behoeven kunnen door hen nauwkeurig worden aangegeven en zijn leerzaam voor iedereen. Het versterken van de verbinding met chirurgen in Nederland door samenwerking via moderne communicatietechnieken is voor ons allen interessant.

In deze sessie is ruimschoots gelegenheid met hen van gedachten te wisselen. Neem die kans en bezoek de sessie 'Surgeons of the Caribbean'!

De sprekers in deze sessie zijn: D.R. (David) Nellensteijn (Curacao), Y.A. (Yuri) Casseres (Aruba) en A.R. (Armand) van Kanten (Suriname).
Voorzitters van de sessie zijn: dr.I. (Imro) Dawson en dr. D.M. (Dick) Scharn